Puzzle Wishes and Status Messages

Puzzle Messages Wishes
Viewed: All time: 41726 times, Week: 2 times
Updated 5 years ago
5 Years Ago | 6 shares | By Sejan... # 137

2 birds named "i luv u" & 'u love me"

lived in a house

'u luv me" flew away

who is there in the house now.............?

6 Years Ago | 13 shares | By Sourabh # 107

Jis Se Ap Pyar Krte Ho Us Se Shadi K Kitne % Chance Hain. Koi Ek Select Karen. A, B, S, N, E, F, T, Y, R, K. Reply Mst




Answer - A...00%, B...50%, S...100%, N...90%, E...10%, F...75%, T...05%, ..60%, R...98%, K...20%.

6 Years Ago | 6 shares | By Varun # 60

1) Wo kon si jagah hai jahan suraj ki kiran sirf 1 bar parri ab Qayamat tak nahi parregi.?
Ans: darya-e-neel ka centre..
2) Wo kya hai jo piya jata hai khaya nahi.?
Ans:ghussaa.
3) Wo kon hai jis ne jhoot bola or jannat men jayega.?
Ans:fir'on ki biwi aasia.
4) Wo kon hai jis ne sach bola or jahannum men jayega.?
Ans:chipkali (lizard).
5) Insan k jism men Rooh k rahnay ki jagah kahan hai.?
Ans: shehrag.

6 Years Ago | 43 shares | By 8003511191 # 3

Mandir Ke 9 Darwaje,

1 Darwaje Me 9 Pandit,

1 Pandit Ke 9 Biwi,

1 Biwi Ke 9 Bacche,

1 Bachhe Ke Pas 9 Tokri

1 Tokri Mai 9 Phool,

.

.

.

.

.

.

.

Batao Kitne Phool...?

6 Years Ago | 32 shares | By Gaurav # 109

EK Anokha Sawaal:
Agar Tension ka Talluk Dimaag se Hai,
To Heart Attck Q aata hai ?
0r
Agar LOVE ka Taalluk DIL se hai,
to Pyaar me Log Pagal Q hote.

6 Years Ago | 7 shares | By Shobhit # 77

If, 1+4=10
2+8=20
4+16=40
Then 8+32=?

7 Years Ago | 47 shares | By Rahul # 88

Solve the case(challange):-

A man was found murdered on 15.8.2007 afternoon…
1. His wife called police…
2. Police questioned everyone…
3. Wife :- Sir, i was sleeping…
Neighbours :- V went 4 the marriage…
Driver :- I went to Bank sir…
Cook :- I went to Market…
Watch Man :- I went to My relations Marriage…
Police arrested murderer immediately…
Who was it ??

8 Years Ago | 16 shares | By Vijay # 38

I am a 10 letter city.
My 4,5,6 letter is an educational degree.
10,6,9 is a part in d face.
1,2,4,5 is used in hair.
5,6,7is used in cricket.
Find

8 Years Ago | 3 shares | By reddyysnr # 5998

Ram has a brother A and two sisters B,C. Each sister has two children & A has 3. Ram is unmarried.. how many total members are there in the family..??


Ans: 14(add the spouses of A,B,C also)

9 Years Ago | 9 shares | By Angad # 92

The below is a number
puzzle. It should be read
left to right, top to bottom.
1
1 1
2 1
1 2 1 1
1 1 1 2 2 1
? ? ? ? ? ?
? ? ? ? ? ? ? ?
Question 1: What is the
next two rows of
numbers?

Question 2: How was this
reached?

9 Years Ago | 8 shares | By Neeraj # 32

It is a 9 letter word-123456789.
If it fails u die.if u can 234,u have 1234.
56 is 1type of disease.
89 indicates exat location nd time

9 Years Ago | 1 shares | By PAGALPANTI # 2

1 Cheez Hai Jo Agar Khushk Hai To 2 Kilo
Gili Ha To 1 Kilo
or Agar Jal Jaye To 3 Kilo
Batao Kya Cheez Hai.
/
/
/
Ans:-Sulphur

Top Contributors

Points Rank Wishes
PAGALPANTI 1901 2 1901
8003511191 1558 3 1558
Neeraj 512 32 512
Vijay 509 38 509
Varun 496 60 496
Shobhit 488 77 488
Rahul 483 88 483
Angad 479 92 479
Sourabh 469 107 469
Gaurav 466 109 466
This category was added on 5/4/2018 3:56:37 PM, contains 12 SMS, images and status messages, was last last updated on 6/26/2022 12:19:24 PM, has 0 images, had 41726 visitors this month so far. Feel free to share these good, clean, happy Puzzle messages with your friends on WhatsApp and Facebook.